van Vollenhovenstraat 7  3016 BE
Rotterdam, The Netherlands
Tel: +31 (0)10 436 70 55
Soccerworks: Player's Agents licensed by The Royal Netherlands Football Association
Nederlands NL  to English HomePage EN

Home

Nieuws

Diensten voor spelers

Player's Agents

Licentie

Spelers

Partners

Activiteiten

Vacatures

Contact

Spelers login

Soccerworks is lid van Pro Agent

Diensten voor spelers

Soccerworks biedt spelers een breed pakket van diensten, vanaf het allerprilste begin van een carriŤre tot na het beŽindigen daarvan. Soccerworks zorgt dat spelers zich kunnen concentreren op hun vak: voetbal...

FinanciŽn

Soccerworks werkt samen met gerenommeerde partners die actief zijn op het gebied van fiscaal, financieel en juridisch advies. Op deze manier is Soccerworks is staat om tijdens contractonderhandelingen te overzien wat de financiŽle implicaties zullen zijn van het af te sluiten contract.

Maar ook na het sluiten van het contract kunnen wij de sporter terzijde staan. Of het nu gaat om belastingaangiften, een gedegen financiŽle planning of vermogensbeheer. Maar ook het verzorgen van de administratie, het leveren van juridisch advies op allerlei gebied of het afsluiten van verzekeringen behoort tot de mogelijkheden; Soccerworks heeft de expertise in huis om de speler alle zorgen op deze gebieden uit handen te kunnen nemen.

Afhankelijk van de wensen en behoeften biedt Soccerworks een op maat gesneden pakket van diensten aan. De speler hoeft daardoor niet met allerlei verschillende partijen om de tafel om zijn financiŽle en juridische zaken te bespreken: Soccerworks regelt dit allemaal. Zodat hij zich kan concentreren op datgene waar het uiteindelijk om gaat.

Comfort

Vaak moet een sporter of coach verhuizen naar een andere stad of zelfs naar het buitenland om zijn beroep uit te oefenen.
Soccerworks streeft er naar om het de sporter of coach zo makkelijk mogelijk te maken, zodat hij zich enkel en alleen hoeft te concentreren op zijn sport. Dit zal het prettigst zijn als alle randvoorwaarden tot in de puntjes zijn geregeld. Wij vinden het zeer belangerijk dat de speler/sporter zich te allen tijde thuis voelt. Wij zijn er van overtuigd dat dit zijn prestatie altijd ten goede komt.

Zo bestaat er de mogelijkheid dat Soccerworks assisteert bij de volgende zaken :

  • het aankopen of huren van een huis. Dit zal gebeuren met behulp van een lokale makelaar.
    Deze makelaar zal worden gecontroleerd door een van de medewerkers van Soccerworks die zelf 8 jaar actief is geweest als makelaar.
  • hulp in de huishouding
  • kinderopvang of oppas
  • hulp bij het afsluiten van verzekeringen, het vinden van een goede bank
  • goede school voor de kinderen
  • inschrijvingen bij diverse instanties

Kortom alles waar je zelf niet al te veel tijd in wilt steken.

Marketing

Soccerworks verzorgt de marketingactiviteiten van de bij haar aangesloten spelers. Het beheren van portretrechten, het tot stand brengen van de perfecte match met partijen uit het bedrijfsleven of charitatieve organisaties en het ontwikkelen van concepten waarbij zowel de persoonlijkheid van de speler als de belangen van derde partijen het best tot hun recht komen, zijn bij Soccerworks in vertrouwde handen.

Leven na het voetbal

Aan iedere voetbalcarriŤre komt een einde. En het is mogelijk dat een speler moeite heeft zijn leven na zijn loopbaan in te vullen. Vaak wordt gedacht dat “er wel iets voorbij zal komen”. Helaas blijkt dit niet altijd het geval te zijn.

Daarom stimuleert Soccerworks haar spelers om zich voor te bereiden op de tijd na het voetbal. Wij begeleiden bij het kiezen en volgen van een opleiding, cursus of training op alle mogelijke gebieden. Of dit nu in of buiten het voetbal is.